Moška ročna ura Cadisen Carbon Silver/Black

59,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Ni na zalogi

Šifra: MU0229 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0229
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Ročne ure Cadisen so sinonim kvalitete po dostopnih cenah s široko paleto modelov. Njihove ročne ure se podajo k vsakemu stilu in vsaki priložnosti, najsi bo svečanost, šport ali zabava. Cadisen ročne ure se osredotočajo na edinstven dizajn, brezčasen slog in visoko kakovost glede na cenovni razred. Natančnost delovanja pa zagotavlja preizkušeni japonski Quartz mehanizem.

Moška ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Videz karbona zapelje še tako zahtevnega kritika, saj pogled na izredno zasnovano strukturo ohišja daje občutek bogastva in prestiža. Torej, ste radi v središču pozornosti ali ste diskretni? Ne glede na odgovor, z izbiro ure Cadisen Carbon ne morete zgrešiti, dosežete lahko le svoj namen.
Poleg ugodne cene in prefinjenega videza ročna ura nudi kar nekaj naprednih funkcij. Lahko se pohvali s tremi delujočimi kronografi in štoparico. Štoparica vam omogoča merjene časa do desetinke sekunde natančno.

Če tudi vi vedno znova pozabite datum, potem nujno potrebujete takšno ročno uro. Le bežen pogled na uro in že ga boste vedeli, saj Cadise Carbon ponuja tudi to funkcijo. Najpomembnejše je, da se ura Cadisen Carbon poda k vsaki toaleti in jo lahko vse generacije s ponosom nosijo ob vsaki priložnosti. Prepričajte se sami, ne bo vam žal.

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.