Moška ročna ura Cadisen Futuristic Black

59,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0227 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0227
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Ročne ure Cadisen sodijo v sam vrh, saj se poleg natančno zasnovane prefinjenosti odlikujejo tudi po čutu za estetiko. Z nošenjem te moške ure vsekakor ne morete zgrešiti in pritegnili boste številne poglede začudenih opazovalcev. Za svojo ceno Cadisen ponuja več, kot lahko pričakujete.

Moška ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Oblikovalci so k oblikovanju pristopili z vizijo prihodnosti, zato ima futurističen izgled, od koder tudi izvira njeno ime. Poleg elegantnega športnega videza se ponaša tudi s tremi delujočimi kronografi, štoparico ter prikazom datuma. Če tudi vi vedno znova pozabite datum, potem nujno potrebujete takšno ročno uro. Le bežen pogled na uro in že ga boste vedeli.

Če iščete s funkcijami bogato analogno ročno uro, po dostopni ceni, je to prava ura za vas. Z nakupom moške ure Cadisen Futuristic nikakor ne morete zgrešiti.

Ob vsem, kar vam ponuja ta športno elegantna ročna ura, bo vaš pogled na prihodnost optimističen. Takšne moške ure, ki jo nosijo moški, ki vedo, kaj hočejo.

 

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.