Moška ročna ura Cadisen Gentleman Silver/Black

56,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:
  • Moška ročna ura Cadisen Gentleman Silver/Black
  • Moška ročna ura Cadisen Gentleman Red Leather

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0240 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0240
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Ročne ure so več kot le navadni modni dodatki. Predstavljajo simbol, ki ponazarja vas, vaš okus, vaše interese in vaš slog. Moške ure Cadisen Gentleman zagotavljajo, da boste vedno naredili popoln prvi vtis. Ta ročna ura poudari karizmo in moč vsakega moškega, ki si jo nadene.

Moška ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Njeno uporabnost pa dopolnijo funkcije, kot je štoparica (natančna do desetinke sekunde) ter prikaz datuma. Natančnost delovanja pa zagotavlja preizkušeni japonski Quartz mehanizem.

Cadisen Gentleman bo vsekakor pritegnila številne poglede. Njen dizajn, mehke linije in več kot zanimiva številčnica bo marsikoga pustil odprtih ust in brez besed. Cadisen s svojimi modeli vedno poskrbi za dobro počutje osebe, ki na zapestju ponosno nosi njihovo uro.
Z nakupom moške ure Cadisen Gentleman prav gotovo ne morete zgrešiti, saj poleg ugodne cene nudi tudi vrhunsko kakovost. Torej ima vse lastnosti, ki jih lahko pričakujete od ročne ure višjega cenovnega razreda. Zato ne bodite presenečeni, če boste koga preslepili, da roki nosite celo premoženje. Nasmehnite se in uživajte v vseh zavidljivih pogledih.

 

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.