Moška ročna ura Cadisen Heritage Black/Red

54,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0226 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0226
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Ročne ure Cadisen so ena izmed vodilnih blagovnih znamk na tržišču. S svojim dizajnom, kakovostjo in sofisticiranim videzom dajejo občutek visoke vrednosti in kritikom podlago za razmislek. Moške ure Cadisen so narejene iz najboljših materialov. Elegantnost in obliko so mojstri stroke dosegli z ljubeznijo in smislom za estetiko.

Moška ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Moške ure Cadisen Heritage so športno elegantne videza in se odlično podajo k elegantnemu urejenemu moškemu. Ura se lahko pohvali z japonskim Quartz mehanizmom, njen dizajn in barvna kombinacija pa bo vsekakor pritegnila številne poglede.
Današnji tempo življenja je za seboj potegnil tudi raztresenost in zgubo občutka za dneve. Ne skrbite! Moška ura Cadisen Heritage ima vgrajen mehanizem prikaza datuma, tako, da so skrbi za zamudo pomembnih datumov odveč. Ročna ura se ponaša tudi s tremi delujočimi kronografi in štoparico. Štoparica vam omogoča, da boste lahko do sekunde natančno izmerili čas.

Torej za ugodno ceno dobite vse, kar naj bi vam ročna ura predstavljala, poleg zavidljivih pogledov seveda. Prepričajte se sami, ne bo vam žal.

 

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.