Moška ročna ura Cadisen Leisure Black/Black

58,78 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:
  • Moška ročna ura Cadisen Leisure Black/Black
  • Moška ročna ura Cadisen Leisure Silver/Black

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0232
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Cadisen je eden vodilnih proizvajalcev ročnih ur s široko paleto modelov, ki jih lahko nosite ob vsaki priložnosti, odlično pa se podajo k vsakemu stilu. Cadisen Leisure ročna ura je primerna za vse ljudi, saj se Cadisen osredotoča na edinstven dizajn, originalnost, visoko kakovost in brezčasen slog. Cadisen Leisure modne ročne ure vam ponujajo, kar največ za svoj denar in z njimi boste vedno v koraku z modnimi trendi. Ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Ura veliko pove o človeku, ne glede na to, ali je kričeča ali diskretna. Na ure lahko gledamo kot na zgodbo, ki pove veliko o vašem stilu in o tem, kakšna oseba ste – ste umirjeni in si radi vzamete čas zase, ali ste oseba, polna energije, ki je rada v središču pozornosti? Ta blagovna znamka je znana po enostavnih, elegantnih in dobro izdelanih urah, ki za svojo ceno nudijo najboljše v prestižni modi. Ura je narejena iz najboljših materialov, kar se odraža tudi na udobnem usnjenem pasku in ohišju iz nerjavečega jekla. Modna ročna ura Cadisen Leisure ima odličen dizajn, je natančna in osupljiva ura, s funkcijami, ki zadovoljijo tudi potrebe največjih zahtevnežev.

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.