Moška ročna ura Cadisen Multi Time Gold

58,95 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0504
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Moška ročna ura Cadisen Multi Time je modna ura, ki sledi zadnjim modnim trendom. Ročne ure blagovne znamke Cadisen so znane po dostopnih cenah a brez komprovmisov pri kvaliteti. Te moške ure so prefinjenega videza in ravno prav vpadljive. Natančnost delovanja pa zagotavlja preizkušeni japonski Quartz mehanizem.

Moška ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju. Ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Z ročno uro Cadisen Multi Time boste lahko izrazili vaš slog. Posebnost te ure je gotovo njena robustnost in velikost, saj je premer ohišja ure kar 50 mm. Številni detajli pa pričajo o kakovosti izelave ure.

Poleg ugodne cene in prefinjenega videza ročna ura nudi kar nekaj naprednih funkcij. Nudi vam možnost prikaza dveh različnih časov ter štoparico. Štoparica uporablja dva kronografa in vam omogoča merjene časa do desetinke sekunde natančno. Zgornji kronograf meri desetinke sekunde, spodnji pa sekunde.

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo originalno darilno škatlico Cadisen in krpico za čiščenje.