Moška ročna ura Cadisen Photo-lens Black Silicon

49,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0248
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:
Funkcije:

Opis

Ročna ura Cadisen Photo-Lens Black Silicon je več kot modni dodatek. Dizajnirana je v stilu leče fotoaparata, kar človeku daje občutek, da se bo leča zasukala in naredila selfi. Takšne preproste ročne ure na prefinjen in eleganten način preusmerijo naše razmišljanje na: “manj je več”
Ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Nevsakdanji izgled moške ure Cadisen Photo-Lens Black Silicon poskrbi, da se boste z njo počutili drugače. Kot posebnež, ki stremi k inovacijam in drugačnosti. Drznite si izstopati iz množice enoličnih in dolgočasnih ljudi, bodite v središču pozornosti in s svojo prisotnostjo navdihujte. Originalni slog ter inovativna oblika številčnice – vse našteto krasi uro Cadisen Photo-Lens. Natančnost delovanja pa zagotavlja preizkušeni japonski Quartz mehanizem. Preizkusite jo in se sami prepričajte. Ne čudite se več kot pozitivnim komentarjem vaših sogovornikov.

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.