Moška ročna ura Cadisen Refined Silver/Black

58,78 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0236 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0236
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Potrebujete lahkotno, s funkcijami bogato, lepo in elegantno ročno uro za vsakdanjo rabo? Potem morate preizkusiti ročne ure Cadisen. Te moške ure so prefinjenega videza in ravno prav vpadljive. Natančnost delovanja pa zagotavlja preizkušeni japonski Quartz mehanizem.

Moška ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju ni pa primerna za plavanje ali potapljanje.

Z nakupom analogne moške ure Cadisen Refined prav gotovo ne morete zgrešiti, saj poleg ugodne cene nudi tudi vrhunsko kakovost in številne napredne funkcije. Ima vse lastnosti, ki jih ponujajo ročne ure višjega cenovnega razreda.

Cadisen Refined bo s svojo barvo in dizajnom lepo poudarila vaš slog. Ura ima tri notranje številčnice – štoparico (natančno do desetinke sekunde), 24-urni prikaz časa ter datum Ta ročna ura v isti meri zajema kakovost izdelave in tehnologije. Všeč vam bo tudi ujemajoč srebrn pasek, izdelan iz nerjavečega jekla. Kar je pa najpomembnejše, se Cadisen Refined lepo poda k vsaki obleki in je resnično za vse priložnosti in vse generacije. Prepričajte se sami, ne bo vam žal.

 

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno darilno škatlico.