Ženska ročna ura Cadisen Simplify Gold/Brown

53,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • ZU0052
Spol:
Mehanizem:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Cadisen je vodilni proizvajalec ročnih ur, ki zajema široko paleto modelov. Njihove ročne ure se podajo k vsakemu stilu in vsaki priložnosti, najsi bo svečanost, šport ali zabava. Cadisen ure se osredotočajo na edinstven dizajn, brezčasen slog in visoko kakovost glede na cenovni razred. Ura ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Modna ženska ročna ura Cadisen Simplify je preprosta, a hkrati elegantna in ravno to je tisto, zaradi česar se boste zaljubili vanjo. Poda se k vsem stilom oblačenja, pogled nanjo pa vas bo vsakič spomnil, zakaj ste se odločili za nakup – ker je preprosto odlična! Ženska ročna ura Cadisen Simplify nudi vse, kar iščete – minimalističen, a popoln dizajn, ki ga lahko razkažete ob vsaki priložnosti in kaj je najpomembnejše, najvišjo kakovost po dostopni ceni.

Prefinjenost ženske ročne ure Cadisen Simplify bo navdušila tudi največje kritike. Kupite jo in se prepričajte sami – mi pa vam obljubimo, da vam ne bo žal!

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo lično darilno škatlico.