Moška ročna ura Curren Chronograph Silver/Blue

46,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0446
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Moška ročna ura Curren Chronograph je modna ročna ura z usnjenim paskom. Oblikovana je skladno s trenutnimi trendni. Kot je za blagovno znamko Curren že znano, nudi zelo veliko glede na ceno. Klasično, športno eleganto oblikovana številčnica in barvne kombinacije delujejo kot magnat za poglede. Zato se ne čudite, če bo ura pritegnila številne poglede. Ročna ura ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke. Kot sta umivanje rok ali hoja po dežju. Nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Modna moška ročna ura Chronograph je primerna za službo, nepogrešljiva pa je tudi v kombinaciji z uglajeno obleko. Čeprav za to uro ne boste porabili celega premoženja, bo marsikdo, zaradi kvalitetne izdelave prepričan, da nosite precej dražjo ročno uro.

Vendar ta model moške ure ni samo lep, ampak je tudi uporaben. Poleg prikaza datuma ima tudi štoparico, ki je do 1/10 sekunde natančna. Štoparica za merjene časa uporablja tri kronografe. Spodnji kronograf prikazuje sekunde, levi minute, zgornji pa prikazuje 1/10 sekunde. Z enim samim pritiskom za začetek, zaustavitev in ponastavitev kronografa zagotavlja takojšen in natančen začetek mirjenja časa.

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo prestižno originalno Curren darilno škatlico.

 

Ostale barvne kombinacije te ročne ure pa si lahko ogledate tukaj.