Ženska ročna ura Megir Prestige Violet

78,95 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • ZU0049
Spol:
Mehanizem:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Že samo ime modne ženske ure Megir Prestige Violet govori o tem, da iz nje kar kapljata prestiž in eleganca. Poleg osnovne številčnice se lahko pohvali tudi s tremi delujočimi kronometri, ki prikazujejo dan v mesecu in tednu ter dopoldanski in popoldanski čas. Ura ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Ženska ročna ura Megir Prestige Violet je primerna za vse, ki se ne bojijo izstopati in želijo pokazati svoj Jaz. S to uro vsekakor ne boste ostali skriti v gneči ljudi, saj boste s to glamurozno uro, ki jo krasijo kristalčki tako zunaj kot znotraj številčnice, pritegnili številne zavidljive poglede. Popolnost ročne ure Megir Prestige Violet vas bo popeljala v svet blišča in ob njej se boste počutili kot dekle za milijon dolarjev.

Verjamemo, da vas je prefinjena ženska ura Megir Prestige Violet že navdušila in prepričala, zato jo hitro dodajte v košarico in se pustite razvajati. Obljubimo vam, da vas nikoli ne bo pustila na cedilu – kupite jo in se prepričajte sami!

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo lično darilno škatlico.