Moške ure

Moške ure niso samo ročne ure, ampak so eden redkih moških modnih dodatkov. Moške ročne ure so simbol in dodatek, s katerim se lahko moški izražajo. Z izbiro prave ure moški izstopi iz množice in postane opaznejši.

Prikaži več

Sicer pa naj si bo pametna ura ali digitalna ura, vse ure so odlična darila za moške. Pametne ure so primernejše za moške, ki imajo raje digitalne ročne ure. Za aktivne priporočamo moške športne ure, saj gotovo velikokrat potrebujejo natančno merjenje časa, ki jim ga ponuja že vgrajena štoparica.

Četudi se vam bo mogoče zdelo, da so v naši ponudbi poceni ročne ure, verjamemo v njihovo kakovost. Vse ročne ure v naši ponudbi imajo enoletno garancijo na brezhibno delovanje. Še več, v naši ponudbi so poceni moške ure z namenom, da si jih lahko vsak privošči. In to ne le eno, ampak več – da jih lahko kombinira z različnimi oblačili in  vedno nosi tako, ki se poda k oblačilom. Ker res verjamemo v naše poceni ure, vam nudimo možnost, da lahko v roku 60 dni od prejema ure, v kolikor vam na primer moška ročna ura ne ustreza, le-to vrnete, mi pa vam vrnemo denar. Brez postavljanja nadležnih vprašanj!

Prikazovanje 1–32 od 256 rezultatov