Moška ročna ura Cadisen Atlantida Blue Metal
Moška ročna ura Cadisen Atlantida Blue Metal
€169.90

Out Of Stock

Moška ročna ura Cadisen Atlantida Blue Metal

Razpoložljivost:

Ni na zalogi

169,90 

12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Darilna škatlica je priložena.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi: 04
  • Moška ročna ura Cadisen Atlantida Blue Leather
Model: C0665 Šifra: MU0665 Kategorije: , , , , , , , ,
Blagovna znamka:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Vodotesnost:
Garancija:
Barva:
Barva številčnice:
Spol:
Funkcije:

Moška ročna ura Cadisen Atlantida je modna analogna ura, presižnezga izgleda. Poseben čar ure je prav njen design, enostaven izbor barve, materialov in oblike, zaradi katere je definivno drugačna in izstopajoča. Kljub temu da je ura masivna in robustnejša, ter da ima kovinski pašček na pogled ostre robove, so slednji prefinjeno obdelani, tako, da je ura zelo udobna za nošenje. Kovinski pašček je mogoče skrajšati za do 6 členov.

Uro poganja mehanski mehanizem, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje baterije. Njegov izjemno prijeten in topel “tik-tak” zvok bo razveselil resnične ljubitelje ročnih ur. Mehanske ure so tudi izjemno trpežne, saj ob ustreznem vzdrževanju lahko mehanizmi delujejo tudi več let.

Ura deluje s pomočjo avtomatskega mehanizma, ki ga poganja energija, shranjena v kovinskem peresu. Avtomatski mehanizem pomeni, da se urin mehanizem se navije sam, medtem ko vi nosite uro, seveda pod pogojem, da je ura v gibanju. Če gibanja ure ni dovolj, je potrebno uro ročno naviti, z vrtenjem krone v smeri urinega kazalca. Eno navijanje zadošča za približno 30 ur delovanja ure.

Mehanski mehanizmi so namenjeni za tiste, ki cenijo tradicijo in eleganco. Vendar pa zahtevajo nekoliko več nege in dela kot moderne ure s kvarčnim mehanizmom. Pri mehanskih urah se morate zavedati, da ne morejo zagotavljati tako natančnega merjenja časa kot ure s kvarčnim mehanizmom. Ampak če želite izkusiti nekaj posebnega in unikatnega, potem je mehanska ura prava izbira za vas.

Ura se lahko pohvali s kvalitetnim japonskim avtomatskim mehanizmom Seiko HN35A s 24 “jewels”. Zato ne preseneča, da enak mehanizem uporabljajo tudi ure precej višjega cenovnega razreda. Mehanizem ima tudi komplikacijo imenovano “hacking”, kar pomeni, da se sekundni kazalec ustavi, ko izvlečemo krono v položaj za nastavitev časa. Slednje omogoča do sekunde natančno nastavljanje časa.

Tako ohišje ure kot tudi pašček je iz brušenega nerjavečega jekla, kar je vsekakor detajl, ki poudari prestižnost te ure. Kot se za takšno uro spodobi, je nameščeno steklo kvalitetno. Uporabljeno Hardlex steklo je zelo trda vrsta stekla, ki zagotavlja, kar se da veliko zaščito proti praskam. Ura ima oznako vodotesnosti 100 m.

Poleg prikaza časa ponuja ta moška ročna ura tudi prikaz dneva v mesecu, kar zagotavlja, da kakšnega pomembnega datuma nikakor ne bi pozabili.

 

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

 

Ob nakupu vam podarimo darilno škatlico in krpico za čiščenje ure.