Ročna ura Crrju Chrono Blue

46,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0432
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Ročna ura Crrju Chrono je minimalistična modna ura s kronografom in brezstopenjsko nastavljivim kovinskim paščkom. Ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da zadrži krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju.

Ta model ure je naslednik čudovite Crrju Chrono ročne ure. Pri tej generaciji je oblikovalcem uspelo obdržali preprostost ure, a ji vseeno dodati še funkcionalnost (štoparica in prikazom datuma). Posebnost te ure je gotovo tudi sam brezstopenjsko nastavljivi pašček. To pa pomeni, da ga lahko nastavite na poljubno dolžino, tako, da se vam bo ura vedno prilegala kot ulita.

Ta ročna ura je primerna za vse, ki se radi oblačijo modno in ne marajo robustnih modnih dodatkov. Pohvali s Hardlex mineralnim steklom in japonskim Quartz mehanizmom. Crrju Chrono ni samo lepa ura, ampak je tudi uporabna. Poleg prikaza datuma ima tudi štoparico, ki je do sekunde natančna. Štoparica za merjene časa uporablja tri kronografe. Spodnji kronograf prikazuje sekunde, levi minute, desni kronograf pa prikazuje čas v dnevu (24 ur). Z enim samim pritiskom za začetek, zaustavitev in ponastavitev kronografa zagotavlja takojšen in natančen začetek mirjenja časa. Ta ročna ura ima poleg vsega naštetega tudi atraktiven dizajn in verjemite, da prav nihče ne bo uganil, koliko ste dejansko plačali za uro. Prepričani bodo, da nosite precej dražjo ročno uro.

Z moško uro Crrju Chrono po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti.

Prepričajte se sami, ne boste razočarani!

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo originalno CRRJU darilno škatlico.