Moška ročna ura Curren Elegance Black/White

32,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0168 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0168
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:
Funkcije:

Opis

Moška ročna ura Curren Elegance Black/White je elegantna srebrno črna ročna ura s kovinskim paskom in poleg časa prikazuje tudi datum. Moška ročna ura Curren Elegance Black/White ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje. Kovinski pašček enostavno prilagodite obsegu vaše roke tako, da odstranite zatič na paščku in odvzamete potrebno število členov s kovinskega paščka.

Moška ročna ura Curren Elegance Black/White je primerna za službo, zaradi minimalistične zasnove pa se bo odlično podala tudi v kombinaciji z uglajeno obleko in vam dala profesionalen videz. Moška ročna ura Curren Elegance Black/White ima lepe in zelo čiste linije, ki so značilne za veliko dražje ure in marsikdo bo prepričan, da nosite precej dražjo ročno uro. Z moško ročno uro Curren Elegance Black/White po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti. Kupite jo in se prepričajte, ne boste razočarani!

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.