Moška ročna ura Curren Flynn Red

46,95 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0220 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0220
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Modna moška ročna ura Curren Flynn je športno elegantna ročna ura z usnjenim paščkom. Ročna ura poleg datuma prikazuje kar tri različne čase. Modna moška ročna ura Curren Flynn ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Modna moška ročna ura Curren Flynn je odlična ročna ura, ki je primerna za vse, ki se oblačijo športno in so radi opaženi. Od drugih ur razlikuje po edinstveno oblikovani časovnici, ki zaradi mat ozadja in velikih vijakov deluje izjemno robustno. Na ročni uri Curren Flynn so vse številčnice delujoče in se upravljajo s tremi robustnimi, a natančnimi gumbi na ohišju. Žive barve na ročni uri pa poskrbijo, da ročna ura na vaši roki ne bo ostala neopažena. Čeprav je Modna moška ročna ura Curren Flynn poceni, bo zaradi kvalitete izdelave marsikdo prepričan, da nosite precej dražjo ročno uro. Z modno moško ročno uro Curren Flynn po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani!

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.