Moška ročna ura Curren Manager Black/White

32,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0197 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0197
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Modna moška ročna ura Manager Black/White je elegantna ročna ura z jeklenim paščkom in oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje. Kovinski pašček enostavno prilagodite obsegu vaše roke tako, da odstranite zatič na paščku in odvzamete potrebno število členov s kovinskega paščka.

Modna moška ročna ura Curren Manager Black/White je odlična ura za službo in se zaradi sodobnega videza odlično poda tudi v kombinaciji z modnimi oblačili in s tem poudari vašo eleganco. Model Curren Manager je na voljo v štirih različnih barvnih kombinacijah. Modna moška ročna ura Curren Manager Black/White ima lepe in zelo čiste linije, ki so značilne za ure višjega cenovnega razreda. Marsikdo bo prepričan, da nosite precej dražjo ročno uro. Z modno moško ročno uro Curren Manager Black/White po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti. Zagotavljamo vam, da ne boste razočarani!

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Ročna ura ima 12 mesecev garancije.