Moška ročna ura Lige The Big One Gold

64,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:
  • Moška ročna ura Lige The Big One Silver
  • Moška ročna ura Lige The Big One Gold

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0376
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Lige je eden najbolj vročih proizvajalcev ročnih ur ta hip. Njihove ročne ure odlikuje edinstven dizajn, izvirnost, visoka kakovost in brezčasen slog. Moška ročna ura Lige The Big One je edinstvena športno elegantna ročna ura z analognim prikazovalnikom in kovinskim paskom. Lige modne ročne ure vam ponujajo največ za svoj denar in z njimi boste vedno v koraku z modnimi trendi.

Ima čiste in prefinjene linije, robustnost in težo je ta ročna ura prava izbira za vas. Njen dodelan dizajn in zanimivi detajli bodo vsekakor pritegnili številne poglede. Pohvali se lahko z mineralnim steklom in japonskim Quartz mehanizmom.

Vendar ta model moške ure ni samo lep, ampak je tudi uporaben. Poleg prikaza datuma ima tudi štoparico, ki je do 1/1000 sekunde natančna. Štoparica za merjene časa uporablja tri kronografe. Spodnji kronograf prikazuje sekunde, levi minute, zgornji kronograf pa prikazuje 1/1000 sekunde. Z enim samim pritiskom za začetek, zaustavitev in ponastavitev kronografa zagotavlja takojšen in natančen začetek mirjenja časa.

Ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Blagovna znamka Lige je znana po enostavnih, elegantnih in dobro izdelanih urah, ki za svojo ceno nudijo najboljše v prestižni modi.

Z moško ročno uro Lige The Big One nikakor ne morete zgrešiti. Prepričajte se sami!

 

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo Lige darilno škatlico.