Moška ročna ura Megir Brake It Gold

58,85 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0416 Kategorije: , , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0416
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Moška ročna ura Megir Brake It je športno elegantna modna ura z analognim prikazovalnikom in usnjenim paskom. Ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da zadrži krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju. Ni primerna za tuširanje ali plavanje!

Posebnost te ročne ure je gotovo sama številčnica. Slednja je namreč oblikovana tako, da spominja na zavorni disk športnega avtomobila. Vendar to še ni vse, številčnica je popolnoma drugačna od ostalih, tudi zato, ker so sami kronografi delno skriti pod samo ploščico za prikazovanje časa. Vsi tej številni detajli in podrobnosti naredijo uro posebej zanimivo in unikatno.

Ta model moške ure ni samo lep, ampak je tudi uporaben. Poleg prikaza datuma ima tudi štoparico, ki je do sekunde natančna. Štoparica za merjene časa uporablja tri kronografe. Spodnji kronograf prikazuje sekunde, Levi minute, desni kronograf pa prikazuje čas v denuv (24 ur). Z enim samim pritiskom za začetek, zaustavitev in ponastavitev kronografa zagotavlja takojšen in natančen začetek mirjenja časa.

Ta ročna ura je primerna za vse, ki se radi oblačijo modno in radi izstopajo. Pohvali s Hardlex mineralnim steklom in japonskim Quartz mehanizmom. Ta serija moških ročnih ur je še enkrat dokazala, da je mogoče doseči kakovost tudi po dostopni ceni. Ta ročna ura ima poleg vsega naštetega tudi atraktiven dizajn in marsikoga boste preslepili, da bo mislil, da nosite precej dražjo ročno uro.

Z moško uro Megir Brake It po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti.

Prepričajte se sami, ne boste razočarani!

 

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo lepo in kakovostno Megir darilno škatlico ter krpico za čiščenje ure.

 

Ostale barvne kombinacije te ročne ure pa si lahko ogledate tukaj.