Moška ročna ura Megir Dayatona Silver

54,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na zalogi

COVID-19: Tudi v tem času naša spletna trgovina deluje 24 ur na dan, naročila pa dostavimo v najkrajšem možnem času. Predviden čas dostave je naveden spodaj.

, če naročite v naslednjih

Šifra: MU0317 Kategorije: , , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0317
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Moška ura Megir Dayatona je modna ura z analognim prikazovalnikom in srebrnim paskom iz nerjavečega jekla.

Ročne ure imajo oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da zadržijo krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju.

Na številčnici so trije delujoči kronografi. Desni kronograf prikazuje datum, ostale dva pa sta namenjena natančnemu merjenju časa. Štoparica na spodnjem kronografu prikazuje sekunde, na levem pa minute. Z enim samim pritiskom za začetek, zaustavitev in ponastavitev kronografa zagotavlja takojšen in natančen začetek mirjenja časa.

Ta ročna ura je primerna za vse, ki se radi oblačijo modno, odlično pa se poda tudi k formalnim oblačilom. Ročna ura se lahko pohvali s Hardlex mineralnim steklom in japonskim Quartz mehanizmom. Megir je s to serijo moških ročnih ur še enkrat dokazal svojo kakovost. Ta ročna ura ima poleg vsega naštetega tudi atraktiven dizajn, ki spominja na priznano znamko ur visokega cenovnega razreda. Zaradi tega boste marsikoga preslepili, da bo mislil, da nosite precej dražjo ročno uro. Z moško uro Megir Dayatona po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti.
Prepričajte se sami, ne boste razočarani!

 

Vaš nakup je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo čudovito darilno škatlico.