Pametna ura Sport Pro Black
Pametna ura Sport Pro Black
€59.90

Pametna ura Sport Pro Black

Razpoložljivost:

Availability: Na zalogi

59,90 

12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Darilna škatlica priložena.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi: 01
  • Pametna ura Sport Pro Black
  • Pametna ura Sport Pro Gray
  • Pametna ura Sport Pro Blue
Product price
Additional options total:
Order total:

COVID-19: Tudi v tem času naša spletna trgovina deluje nemoteno, naročila odpošiljamo dnevno. Predviden čas odpreme je naveden spodaj.

, če naročite v naslednjih

Možnosti plačila:
Model: N/A Šifra: UU0027 Kategorije: , , , , , , , ,

v

Pametna ura Sport Pro – Prevzemite nadzor nad življenjskim slogom!

Pametna ura Sport Pro izstopa s popolnim prepletom dovršenega, sodobnega dizajna, vrhunskih funkcionalnosti in naprednih tehnologij. Slednje vam bodo pomagale doseči cilje še hitreje. Ta ura bo postala nenadomestljiv, pametni pripomoček, s katerim boste vsak dan korak bližje življenjskemu slogu, ki ste si ga vedno želeli ustvariti.

Ura bo postala vaš zaveznik, ki vas bo:
– vodil k bolj aktivnemu življenjskemu slogu,
– spremljal vaš napredek na vsakem koraku in
– vas spodbujal na poti do cilja.

Ročna ura Sport Pro je osebni trener, ki vam je na voljo 24/7.

Pametna ura Sport Pro ves bo motivirala. Nenehno spremlja vaš napredek pri športnih aktivnostih (merilec korakov, porabljene kalorije,…) in beleži vaše telesne funkcije (srčni utrip, krvni tlak in nasičenost krvi s kisikom). Ponoči pa analizira vzorce spanja in vam pomaga izboljšati kakovost spanca. Z naprednimi funkcijami vas spodbuja, da fizično pripravljenost in zdravje ponesete na nov nivo.

Sodoben dizajn in prilagodljiv zaslon

Minimalističen modni dodatek, ki ga ne boste želeli sneti! Uro odlikuje dovršen, sodoben videz s prefinjenimi detajli. Izgled začetnega zaslona lahko spremenite po lastnih željah in potrebah, saj obstaja stotine različnih možnosti. Obogatite svoj stil z edinstveno pametno napravo, ki bo postala vaš novi, najljubši spremljevalec na poti do vrhunske forme in boljših navad!

Nikoli ne zamudite pomembnega klica in novic

Ročna ura Sport Pro lahko v nekaj trenutkih povežete s pametnim telefonom in na njej spremljate sporočila, e-maile in obvestila na družbenih omrežjih. S pomočjo Bluetooth povezave vas opozarja tudi na dohodne klice.  Tako lahko ostanite na tekočem z novicami, dogodki in v stiku z bližnjimi v vsakem trenutku dneva.

Uri je priložen priročen USB polnilec, ki z vgrajenimi magneti poskrbi za natančno prileganje ure med polnjejenjem. Čas polnjenja je 3 h, kar zadošča za 3 do 6 dni delovanja, pri normalni uporabi.

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ura je primerna tudi za darilo, saj je priložena lična darilna škatlica.

 

Celotno ponudbo pametnih ur pa najdete tu: Pametne ure