Moška ročna ura Benyar Major Black

69,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:
  • Moška ročna ura Benyar Major Blue
  • Moška ročna ura Benyar Major Black

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Dodatne informacije

Šifra:
  • MU0507
Spol:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:

Opis

Ročna ura Benyar Major je prestižna ročna ura z analognim prikazovalnikom in kronogarfom. Ima oznako vodoodpornosti 30 m. To pomeni, da zadrži krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju. Ni pa primerna za tuširanje ali plavanje.

Ta model vas bo prevzel, saj je popoln primer prestižne ročne ure.  Posebnost te ure je gotovo sama številčnica, saj je narejena tako, da daje občutek globine in učinkuje 3D.

Benyar Major ni samo lep, ampak je tudi uporaben. Poleg prikaza datuma ima tudi štoparico. Slednja za merjene časa uporablja tri kronografe. Spodnji kronograf prikazuje sekunde, levi minute, zgornji kronograf pa prikazuje 1/30 sekunde. Z enim samim pritiskom za začetek, zaustavitev in ponastavitev kronografa zagotavlja takojšen in natančen začetek mirjenja časa.

Ta ročna ura je primerna za vse, ki se radi oblačijo modno in prisegajo na robustnost. Pohvali s Hardlex mineralnim steklom in japonskim Quartz mehanizmom. Ta ročna ura ima poleg vsega naštetega tudi atraktiven dizajn in verjemite, da prav nihče ne bo uganil, koliko ste dejansko plačali za uro. Prepričani bodo, da nosite precej dražjo ročno uro.

Z moško uro Benyar Major po tej ceni nikakor ne morete zgrešiti.

Prepričajte se sami, ne boste razočarani!

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Ob nakupu vam podarimo originalno Benyar darilno škatlico.