Moška ročna ura Cadisen Atlantida Black Leather
Moška ročna ura Cadisen Atlantida Black Leather
€169.90

Out Of Stock

Moška ročna ura Cadisen Atlantida Black Leather

Razpoložljivost:

Ni na zalogi

169,90 

12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Darilna škatlica je priložena.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi: 01
  • Moška ročna ura Cadisen Atlantida Blue Leather
  • Moška ročna ura Cadisen Atlantida Blue Metal
Model: C0662 Šifra: MU0662 Kategorije: , , , , , , ,
Blagovna znamka:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Vodotesnost:
Garancija:
Barva:
Barva številčnice:
Spol:
Funkcije:

Moška ročna ura Cadisen Atlantida je modna analogna ura, presižnezga izgleda. Poseben čar ure je prav njen design, enostaven izbor barve, materialov in oblike, zaradi katere je definivno drugačna in izstopajoča. Kljub temu da je ura masivna in robustnejša, je v kombinaciji z usnjenim paščkom zelo udobna za nošenje.

Uro poganja kvaliteten japonski avtomatski mehanizem Seiko HN35A s 24 “jewels”. Zato ne preseneča, da enak mehanizem uporabljajo tudi ure precej višjega cenovnega razreda. Mehanizem ima tudi komplikacijo imenovano “hacking”, kar pomeni, da se sekundni kazalec ustavi, ko izvlečemo krono v položaj za nastavitev časa. Slednje omogoča do sekunde natančno nastavljanje časa.

Avtomatski mehanizem pomeni, da uro poganja mehanski mehanizem, torej energija shranjena v kovinskem peresu. Ura se navija sama, medtem ko jo vi nosite. Če je potrebno, se lahko mehanizem tudi ročno navije. To storite tako, da krono zavrtite v smeri urinega kazalca. Ura z enim navijanjem teče približno 40 ur.

Ohišje ure je iz brušenega nerjavečega jekla, kar je vsekakor detajl, ki poudari prestižnost te ure. Kot se za takšno uro spodobi, je nameščeno steklo kvalitetno. Uporabljeno Hardlex steklo je zelo trda vrsta stekla, ki zagotavlja, kar se da veliko zaščito proti praskam. Ura ima oznako vodotesnosti 100 m.

Poleg prikaza časa ponuja ta moška ročna ura tudi prikaz dneva v mesecu, kar zagotavlja, da kakšnega pomembnega datuma nikakor ne bi pozabili.

 

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

 

Ob nakupu vam podarimo darilno škatlico in krpico za čiščenje ure.