Moška ročna ura Pagani Design Sport Black
Moška ročna ura Pagani Design Sport Black
€149.00

Moška ročna ura Pagani Design Sport Black

Razpoložljivost:

Availability: Na zalogi

149,00 

– Vključno z vstavljenimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
– Darilna škatlica je priložena.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi: 04
  • Moška ročna ura Pagani Design Sport Green
  • Moška ročna ura Pagani Design Sport White
  • Moška ročna ura Pagani Design Sport Black

Dodatki

Product price
Additional options total:
Order total:

COVID-19: Tudi v tem času naša spletna trgovina deluje nemoteno, naročila odpošiljamo dnevno. Predviden čas odpreme je naveden spodaj.

, če naročite v naslednjih

Možnosti plačila:
Model: PD0652 Šifra: MU0652 Kategorije: , , , , , , , ,
Blagovna znamka:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Vodotesnost:
Garancija:
Barva:
Barva številčnice:
Spol:

Ob vprašanju ali vam je bolj pomembna funkcionalnost izbrane ure, ali bo ura služila tudi kot modni dodatek, je moška ročna ura Paganini design odgovor na oboje.

Uro poganja mehanski mehanizem, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje baterije. Njegov izjemno prijeten in topel “tik-tak” zvok bo razveselil resnične ljubitelje ročnih ur. Mehanske ure so tudi izjemno trpežne, saj ob ustreznem vzdrževanju lahko mehanizmi delujejo tudi več let.

Ura se lahko pohvali z vrhunskim japonskim Seiko VK63 mehanizmom. Da gre za vrhunski mehanizem priča podatek, da tak mehanizem najdemo v precej dražjih ročnih urah.

Ura deluje s pomočjo avtomatskega mehanizma, ki ga poganja energija, shranjena v kovinskem peresu. Avtomatski mehanizem pomeni, da se urin mehanizem se navije sam, medtem ko vi nosite uro, seveda pod pogojem, da je ura v gibanju. Če gibanja ure ni dovolj, je potrebno uro ročno naviti, z vrtenjem krone v smeri urinega kazalca. Eno navijanje zadošča za približno 30 ur delovanja ure.

Mehanski mehanizmi so namenjeni za tiste, ki cenijo tradicijo in eleganco. Vendar pa zahtevajo nekoliko več nege in dela kot moderne ure s kvarčnim mehanizmom. Pri mehanskih urah se morate zavedati, da ne morejo zagotavljati tako natančnega merjenja časa kot ure s kvarčnim mehanizmom. Ampak če želite izkusiti nekaj posebnega in unikatnega, potem je mehanska ura prava izbira za vas.

Gre namreč za vizualno dovršeno moško ročno uro klasičnega videza, s kovinskim paščkom, ki nikoli ne bo šla iz mode.

Ohišje ure je estetsko dovršeno in ga krasi tahimeter. Za super trdim kristaličnim Sapphire steklom pa je klasična številčnica, z elegantno razporejenimi kronografi in minimalističnimi urnimi kazalci.

Ta analogna ročna ura ima pa poleg prikaza časa in datuma ima izredno natančno štoparico. Štoparica za merjene časa uporablja veliki sekundni kazalec in levi kronograf, ki prikazuje minute. Spodnji kronograf pa prikazuje sekunde. Desni kronograf pa prikazuje čas v dnevu, 24-urni prikaz.

Odlika te moške ročne ure je oznako vodoodpornosti kar 100 m, kar pomeni, da ta ura prenese tudi večje vodne šoke.

Nastavitev časa na tej uri je enostavna in enaka kot pri ostalih analognih urah, vseeno pa je potrebno opozoriti, da je ob nastavljanju časa oziroma ob uporabi štoparice krono in gumbe predhodno odviti, saj so le ti zaradi zagotavljanja visoke vodotesnosti priviti.

Ročna ura ima 12 mesecev garancije.

Vaš nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja. Saj v kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko naročeno v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov. Mi pa vam bomo vrnili denar.

Ob nakupu te modne moške ročne ure vam podarimo tudi elegantno škatlico za hranjenje ure znamke Pagani Design.