Moška ročna ura Smael S-shock Iron 2.0 Gold
Moška ročna ura Smael S-shock Iron 2.0 Gold
€39.90

Out Of Stock

⌚Izdelke naročene med ponedeljkom in petkom do 12:00 ure, bomo odposlali še isti delovni dan. 🚀🚚📦

Moška ročna ura Smael S-shock Iron 2.0 Gold

Razpoložljivost:

Ni na zalogi

39,90 

– Vključno z vstavljenimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Model: N/A Šifra: MU0692 Kategorije: , , ,
Na voljo tudi: 04
  • Moška ročna ura Smael S-shock Iron 2.0 Army Green
  • Moška ročna ura Smael S-shock Iron 2.0 Blue

video

Blagovna znamka:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Vodotesnost:
Garancija:
Barva:
Barva številčnice:
Spol:

Odkrijte edinstveno kombinacijo sloga, funkcionalnosti in vzdržljivosti z moško ročno uro Smael S-shock Iron 2.0! Ta izjemna športna ura bo navdušila vse moške, ki cenijo vrhunski dizajn in funkcionalnost.

Prenovljen dizajn in kovinsko ohišje številčnice ločujeta to uro od ostalih Smael S-shock ročnih ur. Sofisticiran digitalni vmesnik ponuja številne napredne funkcije, ki vam bodo olajšale vsakodnevno življenje.

Poleg natančnega prikaza časa, datuma in dneva v tednu vam ura omogoča uporabo časovnega alarma, štoparice in osvetlitev z lučko za udobno uporabo v temi. Zahvaljujoč nepogrešljivemu japonskemu Quartz mehanizmu je natančnost delovanja zagotovljena.

Ta ura je še posebej praktična za popotnike in tiste, ki potrebujejo hiter pregled več časovnih pasov. Zmožnost prikaza dveh različnih časov – digitalnega in analognega, ki ju je mogoče neodvisno nastavljati, vam omogoča večjo prilagodljivost in enostavno sledenje času v različnih časovnih območjih.

Ročna ura Smael S-shock Iron 2.0 je zasnovana tudi za vzdržljivost in zanesljivost. Poleg tega je ura označena z vodotesnostjo do 50 metrov (5 ATM), kar pomeni, da jo lahko brez skrbi uporabljate tudi med tuširanjem.

Izbira te moške ure Smael S-shock Iron 2.0 je idealna za tiste, ki želijo več od ročne ure, a niso pripravljeni odšteti visokih zneskov za nakup dražjih blagovnih znamk. Ta ročna ura bo marsikoga preslepila, da bo mislil, da nosite precej dražjo ročno uro, saj so si ure tako izjemno podobne. Prepričajte se sami in se prepustite razkošju brez razočaranj!

Ne pozabite, da je vaš nakup popolnoma brez tveganja. V primeru, da niste zadovoljni z nakupom, imate 60 dni časa, da ročno uro vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Poleg tega vam zagotavljamo 12-mesečno garancijo, kar vam omogoča brezskrbno uporabo.

Shopping Cart