Ženska ročna ura Cadisen Classic White

32,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: ZU0059 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • ZU0059
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Vrsta pasu:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:
Funkcije:

Opis

Cadisen je vodilni proizvajalec ročnih ur, ki zajema široko paleto modelov. Njihove ročne ure se podajo k vsakemu stilu in vsaki priložnosti, najsi bo svečanost, šport ali zabava. Cadisen ure se osredotočajo na edinstven dizajn, brezčasen slog in visoko kakovost glede na cenovni razred. Ura ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za plavanje ali potapljanje.

Čeprav je modna ženska ročna ura Cadisen Classic White videti precej preprosta, so oblikovalci za izdelavo le te uporabili najboljše materiale. Njen minimalistični videz bo vsekakor izpolnil vsa vaša pričakovanja. Kar je pa najbolj pomembno, vas bo ura Cadisen Classic White s prikazom datuma spomnila na vse pomembne sestanke, tako poslovne kot zasebne, prav tako pa boste z njeno pomočjo vedno pravočasno prišle na lepotne tretmaje in kavice s prijateljicami.

Kar je najpomembnejše, se ura Cadisen Classic White poda k vsaki toaleti in jo lahko vse generacije s ponosom nosijo ob vsaki priložnosti.

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Ročna ura ima 12 mesecev garancije.