Ženska ročna ura Geneva zlata

24,90 

– Vključno z vstavljenimi novimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 040 423 591 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi:
  • ŽEnska ročna ura Geneva srebrna

Na zalogi

, če naročite v naslednjih

Šifra: ZU0007 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Šifra:
  • ZU0007
Spol:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Barva:
Barva številčnice:
Garancija:
Vodotesnost:
Teža:
Funkcije:

Opis

Ste si od nekdaj želeli modni dodatek, s katerim bi izstopili iz množice enoličnih in dolgočasnih ljudi? Elegantna ženska ročna ura Geneva Zlata nudi vse to in še več. Ura ima oznako vodoodpornosti 30 m, kar pomeni, da je primerna za krajše vodne šoke, kot sta umivanje rok ali hoja po dežju, nikakor pa ni primerna za tuširanje, plavanje ali potapljanje.

Bodite v središču pozornosti in doživite svojih pet minut slave. Ob pogledu na ročno uro Geneva Zlata ljudem ne bo zastal samo dih, zasvetile se bodo tudi njihove oči in odprta bodo ostala marsikatera usta. Čudovit, prefinjen in glamurozen dizajn, najboljši materiali ter kristalčki, ki krasijo pasek ženske ure Geneva Zlata, bodo marsikoga prepričali, da ste zanjo odšteli celo premoženje. Z nakupom tako neverjetne ženske ročne ure po tej ceni vsekakor ne morete zgrešiti! Kupite jo in se prepričajte sami!

Iščete popolno darilo za svojo sestro, mamo, hčerko ali mogoče prijateljico? Se je na oddelek ženskih ur prikradel moški, ki bi rad presenetil svojo boljšo polovico in v njenih očeh spet videl tisti sijaj, ki ga je bil deležen ob prvem snidenju? Prišli ste na pravi naslov, saj je ženska ročna ura Geneva Zlata kot nalašč za takšno priložnost.

V kolikor z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Ročna ura ima 12 mesecev garancije.