⌚Izdelke naročene med ponedeljkom in petkom do 12:00 ure, bomo odposlali še isti delovni dan. 🚀🚚📦

Dostava

Dostava

Vsi izdelki, ki so v ponudbi v spletni trgovini ModneUre.com, so na zalogi in so dobavljivi skladno s podatki na strani izdelka. Izdelki, naročeni od ponedeljka do petka do 12-tih so odpremljeni še isti dan. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije.

Naše artikle Vam dostavlja GLS Slovenija. Predvideni čas dostave je 1 do 3 delovne dni, po odpremi pošiljke, vendar je 99 % dostav opravljenih v roku 1 delovnega dne.

V kolikor Vas v času dostave ni doma, boste prejeli obvestilo, paket pa lahko prevzamete na lokalnem prevzemnem mestu (BS Petrol, BS OMV, Trafika 3DVAm paketomat). Za morebitne zamude GLS pri dostavi na Vaš naslov ne odgovarjamo. V primeru posebnosti Vas bomo poklicali po telefonu oz. Vam sporočili na Vaš elektronski naslov.

Plačilo

V kolikor ste izbrali dostavo s plačilom po povzetju, boste morali dostavljavcu ob dostavi plačati blago z gotovino. V kolikor paket prevzamete v paketni trgovini, je zaračunana dodatna storitev vročanja 0,45 Eur oziroma storitev obdelave odkupnine 1,05 Eur.

Za naročila višja od 98 Eur je obvezno plačilo po predračunu.

Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 3,49 Eur, ne glede na velikost in težo paketa.
Za naročila nad 50,00 Eur pa je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

V primeru osebnega prevzema v prostorih STRUPRUM PRO Andrej Samec s. p. Partizanska cesta 82, 6210 Sežana, se stroški dostave ne obračunavajo. Osebni prevzem je možen samo s predhodnim plačilom. Plačilo ob prevzemu ni mogoče. Pri prevzemu boste prejeli vso pripadajočo dokumentacijo in embalažo.

Shopping Cart