Dostava

Vsi izdelki, ki so v ponudbi v spletni trgovini ModneUre.com, so na zalogi in so dobavljivi takoj. Izdelki, naročeni od ponedeljka do petka do 16-tih oziroma v soboto do 10-tih, so odpremljeni še isti dan. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije.

Naše artikle Vam dostavlja Pošta Slovenije. Predvideni čas dostave je 1 do 3 delovne dni, vendar je 99 % dostav opravljenih v roku 1 delovnega dne.

V kolikor Vas v času dostave ni doma, boste prejeli obvestilo, paket pa prevzeli na vaši lokalni poslovalnici Pošte Slovenije oziroma se dogovorili za ponovno dostavo. Za morebitne zamude Pošte Slovenije pri dostavi na Vaš naslov ne odgovarjamo. V primeru posebnosti Vas bomo poklicali po telefonu oz. Vam sporočili na Vaš elektronski naslov.

Plačilo

V kolikor ste izbrali dostavo s plačilom po povzetju, boste morali dostavljavcu ob dostavi plačati blago z gotovino.Pošta Slovenije si za naročila s plačilom po povzetju zaračuna provizijo plačila po položnici in sicer za zneske do 98 Eur fiksno 1,05 Eur, za zneske od 98 Eur do 501 Eur pa 1,07 %.
V kolikor pa ste naročeno že plačali, pa boste samo prevzeli pošiljko.

Za naročila višja od 98 Eur je obvezno plačilo po predračunu.

Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 3,00 Eur, ne glede na velikost in težo paketa.
Za naročila nad 40,00 Eur pa je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

V primeru osebnega prevzema v prostorih STRUPRUM PRO Andrej Samec s. p. Partizanska cesta 82, 6210 Sežana, se stroški dostave ne obračunavajo. Osebni prevzem je možen samo s predhodnim plačilom. Plačilo ob prevzemu ni mogoče. Pri prevzemu boste prejeli vso pripadajočo dokumentacijo in embalažo.