Zapestnice

Zapestnice so nakit, ki ga nosijo tako moški kot ženske. So odlični modni dodatki, s katerimi lahko dopolniš svoj videz. So poceni nakit in prav je, da ima vsak v svoji zbirki več različnih in jih kombinira z različnimi oblačili.

Prikaži več

V naši ponudbi imamo tako moške zapestnice kot tudi ženske zapestnice, pa tudi zapestnice za pare in različnih materialov. Pri nas najdete nakit iz jekla oziroma nakit iz nerjavečega jekla, silikonske zapestnice ter tudi moške zapestnice iz usnja.

Če iščete darilo ste na pravem mestu, saj so zapestnice za moške prava ideja. Še posebej to velja za pravi moški nakit iz jekla, s katerim vsak moški poudari svojo moškost. Bolj personalizirano sporočilo pa poda npr. zapestnica sidro, s katero se izkaže zanimanje do navtike.

Ker strmimo k temu, da so vse stranke zadovoljne z naročenim blagom, vse izdelke pred pošiljanjem tudi preverimo. Ker res verjamemo v naše izdelke vam, nudimo možnost, da jih lahko v roku kar 60 dni od prejema vrnete, v kolikor vam ne ustrezajo, mi pa vam vrnemo denar. Pri vračilu od vas ne zahtevamo nepotrebnega pojasnjevanja.

Prikaz vseh 6 rezultatov