⌚Izdelke naročene med ponedeljkom in petkom do 12:00 ure, bomo odposlali še isti delovni dan. 🚀🚚📦

O nas

Ker smo pravi navdušenci in ljubimo ročne ure ter ostale modne dodatke, smo se odločili, da bomo to navdušenje delili z Vami. V naši spletni trgovini boste našli moške ročne ure, ženske ročne ure in tudi zapestnice. Na enem mestu boste lahko izbirali med kakovostnimi in vrhunsko oblikovanimi urami in ostalimi modnimi dodatki po ugodnih cenah.

Verjamemo, da sta bistvo spletnega nakupovanja varnost in hitrost. Zavedamo se tudi tega, da je lahko včasih nakupovanje preko spleta težko. In ker želimo, da so naše stranke 100 % zadovoljne, Vam ponujamo kar 60 dnevno garancijo na zadovoljstvo. To pomeni, da lahko naročeni izdelek vrnete v roku 60. dni od dneva prevzema, mi pa Vam vrnemo denar. Brez postavljanja nadležnih vprašanj! Vse ročne ure iz naše ponudbe imajo 1 letno garancijo na brezhibno delovanje.

Izdelke, naročene do 16-tih, odpošljemo še isti delovni dan, tako, da Vi naročeno prejmete že naslednji delovni dan.

Od ustanovitve leta 2014 je podjetje STUPRUM PRO Andrej Samec s. p. postalo sinonim na področju cenovno ugodnih, a kakovostnih ročnih ur in ostalih modnih dodatkov. S svojim znanjem, prijaznostjo in pozitivno energijo skušamo svojim kupcem predstaviti svojo ponudbo na pošten, preprost in dinamičen način.

Osredotočeni smo na spletno prodajo, saj verjamemo, da lahko tako, svojim kupcem ponudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V spletni trgovini ModneUre.com boste našli številne različne modele ročnih ur, primerne za vse priložnosti.

Spletna stran Vam omogoča udoben, varen nakup ter zanesljivo dostavo na dom. V primeru, da potrebujete več dodatnih informacij ali pomoč pri nakupu, smo vam na voljo.

Spletna trgovina ModneUre.com

STUPRUM PRO, Spletna trgovina, Andrej Samec s.p.
Partizanska cesta 82
6210 Sežana

Matična številka: 6552757000
Davčna številka: SI55172644

Transakcijski računi: IBAN SI56 6100 0000 6853 009 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Registrski organ: AJPES, izpostava Koper

E-mail: info@modneure.com
Tel: 031 562 110

Shopping Cart