Moška ročna ura Benyar Automatic Perpetual Green
Moška ročna ura Benyar Automatic Perpetual Green
€119.90

⌚Izdelke naročene med ponedeljkom in petkom do 12:00 ure, bomo odposlali še isti delovni dan. 🚀🚚📦

Moška ročna ura Benyar Automatic Perpetual Green

Razpoložljivost:

Availability: Na zalogi

119,90 

12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Darilna škatlica Benyar je priložena.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Dodatki

Product price
Additional options total:
Order total:

, če naročite v naslednjih

Možnosti plačila:
Blagovna znamka:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Vodotesnost:
Garancija:
Barva:
Barva številčnice:
Spol:

Moška ročna ura Benyar Automatic Perpetual, vas bo zagotovo očaral s svojo brezčasno eleganco in izjemno kakovostjo.

Uro poganja mehanski mehanizem, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje baterije. Njegov izjemno prijeten in topel, skoraj neslišen “tik-tak” zvok bo razveselil resnične ljubitelje ročnih ur. Mehanske ure so tudi izjemno trpežne, saj ob ustreznem vzdrževanju lahko mehanizmi delujejo več let.

Ura deluje s pomočjo avtomatskega mehanizma, ki ga poganja energija, shranjena v kovinskem peresu. Avtomatski mehanizem pomeni, da se urin mehanizem se navije sam, medtem ko vi nosite uro, seveda pod pogojem, da je ura v gibanju. Če gibanja ure ni dovolj, je potrebno uro ročno naviti, z vrtenjem krone v smeri urinega kazalca. Eno navijanje zadošča za približno 30 ur delovanja ure.

Mehanski mehanizmi so namenjeni za tiste, ki cenijo tradicijo in eleganco. Vendar pa zahtevajo nekoliko več nege in dela kot moderne ure s kvarčnim mehanizmom. Pri mehanskih urah se morate zavedati, da ne morejo zagotavljati tako natančnega merjenja časa kot ure s kvarčnim mehanizmom. Ampak če želite izkusiti nekaj posebnega in unikatnega, potem je mehanska ura prava izbira za vas.

Ta avtomatska analogna ročna ura izžareva minimalistično preprostost, ki ji daje hkrati prefinjen in klasičen videz. Vendar pa ta ura ni le estetski dragulj; prav tako ponuja funkcionalnost, saj prikazuje tudi datum. Poleg tega, da vam omogoča natančno merjenje časa, ta ura nudi še dodatno uporabno lastnost – iluminiscenco. Svetleči kazalci in oznake za polne ure se namreč v temi svetijo, kar pomeni, da boste vedno imeli pregled nad časom, ne glede na osvetlitev okolice. S to uro boste navdušili vsakega, da bo mislil, da nosite bistveno dražjo ročno uro.

Okroglo ohišje ure je klasično, minimalistične označbe na številčnici in zanimivo oblikovani kazalci pa v prefinjeni celoti sooblikujejo notranjost. Kovinski pašček visokega sijaja je mogoče skrajšati z odstranitvijo posameznih členov, da se ura prilagodi vašemu zapestju.

Ta ura se lahko pohvali z vodoodpornostjo do 100 metrov, kar pomeni, da lahko z uro tudi plavate.

Nakup ročne ure je popolnoma brez tveganja, saj imate možnost, da v roku 60 dni po prejemu uro vrnete, mi pa vam vrnemo denar.
Prav tako ima ročna ura 12-mesečno garancijo.

Ročna ura bo tudi odlično darilo, saj jo boste prejeli v originalni Benyar darilni škatlici.

Sami se prepričajte o vrhunski kakovosti in elegantnem dizajnu ročne ure Benyar Automatic – ne boste razočarani!

Shopping Cart