Moška ročna ura Hugo Boss Globetrotter 1513930
Moška ročna ura Hugo Boss Globetrotter 1513930
€439.00   €349.00

Out Of Stock

Akcija!

Moška ročna ura Hugo Boss Globetrotter 1513930

Razpoložljivost:

Ni na zalogi

439,00  349,00 

12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
– 12 mesečna garancija na baterijo.
Darilna škatlica priložena.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Model: 1513930 EAN: 7613272442633 Šifra: MUHB1513930 Kategorije: , , , , , , , ,
Blagovna znamka:
Mehanizem:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Vodotesnost:
Garancija:
Spol:
Barva:
Barva številčnice:

Moška ročna ura Hugo Boss Globetrotter 1513930 je privlačna in funkcionalna ura. Ohišje ure je prevlečeno z ionsko prevleko (PVD), ki je značilna za visokokakovostne ure. Gre za posebno izvedbo ure, za katero je značilna večja stopnja vodotesnosti, dodatno uporabnost pa doda prikaz datuma in štoparica.

Predstavlja odlično kombinacijo mode in funkcionalnosti, ki bo zagotovo pritegnila pozornost in bo postal eden od vaših najljubših modnih dodatkov.

Ohišje ure in pašček sta iz nerjavečega jekla, prevlečenega z ionsko prevleko, ki poskrbi za še večjo trdnost in odpornost proti praskam. Nerjaveče jeklo (316L) je zelo trpežen material, ki se ne upogiba in lomi in je barvno obstojno. Material je tudi antialergenski, tako da se kovinske komponente ne sproščajo v telo. Površina je odporna proti oksidaciji in koroziji.

Ura ima oznako vodotesnosti kar 100 m (10 ATM), kar pomeni, da ta ura prenese tudi večje vodne šoke.

Ta modna ura je poleg čudovitega izgleda tudi uporabna, saj ponuja številne funkcije. Ura prikazuje datum, dodatno funkcionalnost pa ponuja še kronograf oziroma štoparica. Vsi kazalci so prevlečeni z materialom, ki se sveti v temi (iluminescenca), kar omogoča uporabo ure tudi v slabši svetlobi oziroma temi. A to ni vse. Posebnost te ure je tudi njena vrteča se obroba številčnice, ki jo lahko upravljate s krono, nameščeno na levi strani ohišja. Ta funkcija omogoča še večjo prilagodljivost pri spremljanju časa in daje uri edinstveno in izvirno noto.

Ura ima 12 mesečno garancijo.

Če z nakupom niste zadovoljni, lahko ročno uro v roku 60-ih dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Ročno ura ura je idealna tudi za darilo, saj jo prejmete v originalni Hugo Boss darilni škatlici in originalnimi navodili.

Za Hugo Boss ure nudimo brezplačno dostavo po Sloveniji, tako, da lahko hitro in enostavno dobite svoj novi luksuzni dodatek.