Moška ročna ura Curren Chronograf Blue
Moška ročna ura Curren Chronograf Blue
€49.90   €39.90

Out Of Stock

⌚Izdelke naročene med ponedeljkom in petkom do 12:00 ure, bomo odposlali še isti delovni dan. 🚀🚚📦

Sale!

Moška ročna ura Curren Chronograf Blue

Razpoložljivost:

Ni na zalogi

Original price was: 49,90 €.Current price is: 39,90 €.

– Vključno z vstavljenimi baterijami.
12 mesečna garancija na brezhibno delovanje.
Možnost vračila izdelka, v kar 60-ih dneh.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €.
– Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 031 562 110 ali na info@modneure.com.

Na voljo tudi: 04
  • Moška ročna ura Curren Chronograf Red
  • Moška ročna ura Curren Chronograf Orange
Blagovna znamka:
Mehanizem:
Oblika ure:
Material ohišja:
Velikost ohišja:
Debelina ohišja:
Minimalni obseg:
Maksimalni obseg:
Vrsta pasu:
Teža:
Garancija:
Barva:
Barva številčnice:
Spol:
Funkcije:

Moška ročna ura Curren Chronograf je prestižen dodatek, ki združuje eleganten analogni prikazovalnik s funkcionalnim kronografom. Njena izjemna številčnica ustvarja občutek globine in učinek 3D, kar jo naredi še bolj privlačno. Barvne kombinacije ure dodajo mladostni in svež videz, ki kar kliče po pozornosti.

Poleg svojega čudovitega dizajna je Curren Chronograf tudi izredno praktična. Prikazuje datum in ima vgrajeno štoparico, ki uporablja tri kronografe za natančno merjenje časa. Z enim samim pritiskom na gumb lahko začnete, zaustavite ali ponastavite kronograf ter dosežete takojšen in natančen začetek merjenja časa.

Ta moška ročna ura je idealna za vse, ki sledijo modnim trendom in cenijo robustnost. Trdno mineralno steklo zagotavlja zaščito pred praskami, medtem ko zanesljiv kvartzen mehanizem omogoča natančno in zanesljivo delovanje.

Curren Chronograf je oblikovan tako, da izžareva prestiž, hkrati pa s svojimi barvnimi kombinacijami poskrbi za mladostno in svežo podobo, ki pritegne pozornost. S to ročno uro ne boste ostali neopaženi.

Naša ponudba je povsem brez tveganja. V primeru, da z nakupom niste zadovoljni, imate možnost vrniti izdelek v roku 60 dni od prejema in vam bomo vrnili denar. Uživajte v 12-mesečni garanciji, ki vam zagotavlja brezskrbno uporabo te izjemne ročne ure.

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te elegantne in funkcionalne moške ročne ure. Naročite zdaj in doživite vrhunsko kakovost ter brezčasno eleganco na vašem zapestju.

 

Shopping Cart